Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

Mechanische riolering

Mechanische riolering is een belangrijke schakel binnen ons rioolsysteem en over het algemeen een prima voorziening om afvalwater in te zamelen en te transporteren. Vele vormen van onderhoudscontracten met marktpartijen dienen zorg te dragen voor een hoge mate van bedrijfszekerheid.

 

Als gevolg van het verlopen van de technische levensduur, capaciteitstekort, toenemende kosten van correctief onderhoud krijgen veel gemeenten de komende jaren te maken met serieuze investeringen in de mechanische riolering. De antwoorden op de vragen: wanneer, wat en hoe bepalen uw beleid en benodigde financiële middelen.

 

Copier beheerst alle facetten voor het ontwerpen, engineering, bouwen, leveren en installeren van mechanische rioolvoorzieningen en kan desgewenst u een totaaloplossing bieden. U als opdrachtgever heeft in ons één aanspreekpunt die de regie heeft.

Samen met een zeer selecte groep partners zijn wij in staat alle werken op het gebied van watertransport voor te bereiden en te verzorgen of het nu gaat om grote elektro,- of mechanische projecten maar juist ook de combinatie met onze civiele knowhow maakt het mogelijk u een totaalpakket aan te bieden.

 

Enkele van onze expertises:

  • Ontwerp en engineering
  • Conditiebeoordelingen (NEN2767 of BRLK14020)
  • Renovatie- en/of hersteladvies

 

In de uitgestrekte buitengebieden is het soms de vraag of vervanging de beste optie is, of dat er goedkopere en betere alternatieven zijn. Ook hier stelt Copier graag haar kennis en ervaring ter beschikking om hierover met u van gedachten te wisselen en u te adviseren.

Contact

Harro van der Zande

Projectmanager

T 06 - 13 72 64 98