Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

Minizuiveringen

In de geciviliseerde wereld produceren wij tussen de 125 en 200 liter afvalwater per persoon per dag. Zonder enige aarzeling spoelen wij dit water weg door het toilet of wasbak naar het riool, waarin al het afvalwater wordt verzameld en afgevoerd naar de rioolwaterzuivering.

 

Indien er geen openbaar riool in de omgeving aanwezig is, kan het door Copier ontwikkelde Watresy-S® individueel afvalwater behandelingssysteem de oplossing bieden voor huishoudens tot 6 personen.

Dit compacte systeem reinigt het huishoudelijk afvalwater zodanig dat het zonder enig gevaar in de natuur kan worden geloosd.

Het systeem bestaat uit een drietal tanks waarin het ingenieuze SBR systeem is gehuisvest. Het afvalwater stroomt in de voorbezinktanks en wordt periodiek in de reactor gepompt waar de vervuiling wordt afgebroken.

Dankzij het hoge zuiveringsrendement van de Watresy-S® kan het gezuiverde water ook prima gebruikt worden voor het besproeien van de tuin of bewateren van planten. Slechts beperkte aanvullende componenten hoeven hiervoor aan de standaard installatie te worden toegevoegd. 

Contact

Jan Schoemaker

Commercieel manager

T +31 6 200 035 91

Gerelateerd nieuws