Fotoshoot 1 Fotoshoot 2 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 Snelwegenknooppunt molen

Zoeken

Projectontwikkeling

Nieuwbouw en inbreidingsplannen

De bevolking groeit nog altijd. In diverse dorpen en steden ontstaat de mogelijkheid voor aanleg van nieuwe wijken. Daarnaast worden er onder invloed van verandering van de samenstelling van de bevolking, economische ontwikkelingen en veranderende ruimtelijke visie, inbreidingsplannen gerealiseerd.

 

In de meeste gevallen is de ontwikkelende partij prima op de hoogte van alle bouw gerelateerde zaken.

 

Copier is de partij die er voor zorgt dat de ‘optimale‘ bijbehorende buitenruimte inclusief de eventuele aansluitingen op de benodigde voorzieningen wordt gerealiseerd. Daarbij gaan we vroegtijdige afspraken over de kwaliteit in relatie tot het budget niet uit de weg. We gaan desgevraagd risicodragend mee in de ontwikkeling.

 

Wij zijn trots op onze eigen innovatieve technieken op het gebied van waterzuivering, en warmtetechnieken en zijn op de hoogte van andere innovatieve zaken in bijvoorbeeld dataverkeer, energieopwekking of afvalverwerking. Dat maakt ons een partner die u minder afhankelijk maakt van bestaande structuren dan u op voorhand zou verwachten. 

 

Wij vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Contact

Hans van Haeften

Bedrijfsleider Projecten & Engineering

T +31 6 461 208 29

Klimaatadaptie

Copier is elke dag betrokken in ruimtelijke plannen.  Deze plannen zijn niet alleen voor vandaag of morgen maar moeten langere tijd mee.  Daarom heeft Copier zich ten doel gesteld als... – Lees verder »

Copier
Bonnetstraat 31
6718 XN EDE

T. (0318) 63 47 47
E.
W. www.copiergroep.nl