Fotoshoot 1 Fotoshoot 2 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 Snelwegenknooppunt molen

Zoeken

Stage en afstuderen

Stage en afstuderen

Copier, adviseurs en ingenieurs voor de buitenruimte, staat voor “kiezen voor delen”, oftewel samenwerken aan hetzelfde doel, op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Copier biedt ondersteuning aan alle partijen, die betrokken zijn bij de inrichting en het beheren van de buitenruimte. Stage lopen of afstuderen bij Copier is een mooi begin van een succesvolle loopbaan. 

 

In goed overleg met jou, onze projectleiders en onze adviseurs worden de inhoud en de duur van jouw stage- of afstudeeropdracht geformuleerd. Als je bij ons komt voor een stage of afstuderen, leer je de organisatie van binnenuit kennen. Je werkt aan uiteenlopende projecten, waarbij je vaak zelf een (onder) deel van een project krijgt toegewezen en je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring in te zetten. Gedurende de hele periode krijg je begeleiding en is er genoeg ruimte om je eigen initiatieven en ideeën te ontplooien en aan je eigen (afstudeer)opdracht te werken. Je ontvangt van ons een passende vergoeding voor je stage- of afstudeeropdracht.

In veel gevallen lopen stages en afstudeeropdrachten ook via bestaande contacten die jouw onderwijsinstelling mogelijk heeft met één van onze medewerkers. In dat geval is het mogelijk dat je deze niet op onze website aantreft. Als je zelf of via jouw onderwijsinstelling contact legt, is het van belang dat je aangeeft of het een stage- of afstudeeropdracht betreft en waar je interesse ligt binnen het vakgebied of wat je onderzoeksvraag is.

 

Wij beoordelen in eerste instantie jouw CV en nodigen je dan mogelijk uit voor een gesprek. Als er een duidelijke win-win situatie én een wederzijdse klik is, kan de begindatum worden besproken.

 

Stage lopen of afstuderen bij Copier is het ontplooien van je eigen initiatieven en ideeën, resultaatgericht, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandig werken als volwaardig teamlid.

 

Heb je interesse, stuur een email met CV naar info@copiergroep.nl.

Contact

Jan Copier

Directeur

T 0318 - 63 47 47

Klimaatadaptie

Copier is elke dag betrokken in ruimtelijke plannen.  Deze plannen zijn niet alleen voor vandaag of morgen maar moeten langere tijd mee.  Daarom heeft Copier zich ten doel gesteld als... – Lees verder »

Copier
Bonnetstraat 31
6718 XN EDE

T. (0318) 63 47 47
E.
W. www.copiergroep.nl