Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

Nieuwe vestiging ‘Copier Advies Zuid-Limburg’ in Maastricht

Veghel, 27 augustus 2013 - Nieuwe vestiging ‘Copier Advies Zuid-Limburg’ in Maastricht!


Copier, Adviseurs en Ingenieurs voor de buitenruimte, heeft een nieuwe vestiging geopend in Zuid-Nederland. Dankzij haar relaties, de inzet van gekwalificeerd personeel en het leveren van hoogwaardige producten is Copier er trots op dat zij juist in crisistijd groeit en kan uitbreiden. Deze nieuwe vestiging “Copier Advies Zuid-Limburg” vergroot niet alleen haar landelijke dekking, maar geeft Copier nog meer de mogelijkheid om sneller in te spelen op vraagstukken voor de buitenruimte in deze regio.

 

Over Copier

Met hard werken, een flinke dosis enthousiasme en een diepgewortelde no-nonsense instelling is Copier sinds 1997 uitgegroeid tot een allround partner met ervaren adviseurs en ingenieurs voor de buitenruimte. Copier biedt ondersteuning aan alle partijen, die betrokken zijn bij de inrichting en het beheren van de buitenruimte.   

 

Copier is meer dan een ingenieursbureau. Naast advies & engineering biedt zij oplossingen voor personele- en kennisvraagstukken én concepten voor eigentijdse samenwerkingsvormen. Copier is actief in het inrichten, beheren en onderhouden van de buitenruimte; wegen en riolering, natuur en landschap, milieu en water, sport en recreatie.

 

Kiezen voor delen,oftewel samenwerken aan hetzelfde doel, op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Al vanaf het prille begin. In de praktijk betekent dat kiezen voor wederzijds voordeel en het overwinnen van tegenstellingen, ervan uitgaande dat er voor iedereen genoeg is. Dat maakt Copier tot de stabiele, veelzijdige organisatie en een allround partner voor haar relaties.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Copier Advies Zuid-Limburg

Wim Glaap

Commercieel Manager

Tel.          :    043-8200323

Mobiel     :    06-50237939
E-mail     :    w.glaap@copiergroep.nl

Website  :    www.copiergroep.nl

 

 

Ga terug »