Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

Kennisportaal Ondersteuning Verenigingsbesturen en Overheden

12 november 2014: Kennisportaal Ondersteuning Verenigingsbesturen en Overheden (KOVO) is een jaar gelden opgericht door Copier, “Adviseurs en Ingenieurs voor de buitenruimte” als Service voor de Sport en Overheden.


De verandering van Nederland als verzorgingsstaat naar participatiemaatschappij zijn voor de sportsector een bijzondere gewaarwording. Deze maatschappelijke, economische en demografische ontwikkelingen leggen een behoorlijke druk op de positie van zowel de verenigingsbestuurder als gemeentelijke organisatie.

 

Om verenigingsbesturen en ambtenaren te ondersteunen bij het ontwikkelen van visie en beleid op gebied van sportaccommodaties, heeft Copier het Kennisportaal Ondersteuning Verenigingsbesturen en Overheden opgericht. Binnen KOVO vindt u diverse onderzoeken, publicaties, formats etc. KOVO bundelt alle informatie vanuit de branche in het kennisportaal en is uw vraagbaak en intermediair voor onderstaande onderwerpen:

  • Accommodatiebeleid.
  • Tarieven & privatiseringsvraagstukken.
  • Exploitatie binnen- en buitensportaccommodaties.
  • Advisering in realisatie en beheer van sportaccommodaties.
  • PPS constructie tussen gemeente en vereniging.
  • Intermediair tussen verenigingen en overheden.

Vele gingen u voor, meldt u aan voor het “Kennisportaal Ondersteuning Verenigingsbesturen en Overheden” via LinkedIn, https://www.linkedin.com/groups?home=&gid=6543627.

 

Kennisportaal Ondersteuning Verenigingsbesturen en Overheden

Ga terug »