Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

IKN netwerkdag najaar 2016

27 september 2016: Bezoek ons tijdens de IKN-netwerkdag op 13 oktober 2016


Op donderdag 13 oktober organiseert de Stichting IKN al weer haar 2de netwerkdag op de nieuwe locatie aan de Bonnetstraat 31 te Ede.

 

IKN Netwerkdag op 13 oktober 2016Het hoofdthema van deze dag is “Riothermie, warmtewinning uit riool”.  Daarnaast zal er weer van alles op innovatiegebied in de riool- en waterbranche te vinden en te horen zijn.

 

De Stichting IKN wil innovaties en actuele discussies in de GWW, en dan met name in de watersector zo breed mogelijk met u delen. Vandaar dat er naast de terugwinning van energie uit riool en water, een lezing over rattenbestrijding op innovatieve wijze, een lezing over een slim verwarmd fietspad, een lezing over teruglopende veiligheid op de werkplek en wellicht het klapstuk van de dag, een lezing over Augumented Reality met de Hololens wordt gehouden. De Hololens zal op de beursvloer in de stand van Your Partner de hele dag voor elke bezoeker te proberen zijn.

 

Kortom deze dag is een must als u op de hoogte wilt blijven van en uw mening wilt laten horen over de momenteel op de markt zijnde producten en diensten die de marktpartijen voor u ontwikkeld hebben, of nog in ontwikkeling hebben.
Juist voor de zaken die nog in ontwikkeling zijn is meepraten over deze materie door u als potentiele gebruiker/ opdrachtgever van het grootste belang.

 

Dagprogramma

Aanvang: netwerkdag, 10.00 uur beursvloer open. Doorlopend lezingen programma vanaf 10.30 uur tot 14.30 uur (inclusief lunch).

Wat: diverse lezingen, netwerken en bedrijfspresentaties op de beursvloer.
Het lezingenprogramma is hier te vinden en te downloaden als PDF.

 

Locatie
Bonnetstraat 31
6718 XN Ede

 

Datum & openingstijden
Donderdag 13 oktober: 10.30 – 15.00 uur

 

Over IKN
IKN is  een samenwerkingsverband dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de afvalwaterketen, met speciale aandacht voor innovaties en decentrale oplossingen.

 

De afkorting IKN staat voor:  Innovatie Kenniscentrum Nederland.

 

Stichting IKN biedt een platform aan marktpartijen en opdrachtgevers om in gezamenlijkheid zaken op (afval)watergebied op te pakken en neer te zetten. Samen zijn we sterker!

 

Tijdens de IKN dagen staan er 35 standhouders die hun kennis delen op het gebied van de afvalwaterketen, onder het genot van een hapje en een drankje zijn deze reeds georganiseerde dagen nog steeds een groot succes!

De IKN dagen zijn geheel kosteloos te bezoeken.

 

U kunt zich aanmelden voor deze dag door een mail te sturen naar info@iknl.eu. Voor meer informatie kijkt u op www.iknl.eu.

Ga terug »

Contact

Jan Schoemaker

Commercieel manager

T +31 6 200 035 91