Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

De Copier Groep ontvangt certificaat voor CO2 reductie

Ede, 10 september 2012 – De Copier Groep ontvangt certificaat CO2-reductie!


Op vrijdag 24 augustus 2012 was het dan zover: Projectmanager Hermen de Gelder kon het certificaat voor de prestaties van de Copier Groep ten aanzien van CO2 - reductie overhandigen aan algemeen directeur Jan Copier. Hiermee is de Copier Groep aantoonbaar vooruitstrevend in de branche, ook ten aanzien van CO2-reductie. Keuringsinstantie KIWA heeft hier na uitvoerige controle, audits en werkbezoeken toe besloten.

 

Het management van Copier is erg blij met de certificering en heeft ook in haar beleid voor de komende jaren duidelijk versleuteld dat, bij alle werkzaamheden die door Copier worden uitgevoerd, nadrukkelijk het CO2 - verbruik moet worden beschouwd en zo mogelijk gereduceerd. Hiermee neemt de Copier Groep haar verantwoording ten aanzien van duurzaamheid en milieu.

 

Bijzonder bij deze certificering is geweest dat alle onderdelen van de Copier Groep (Professionals, Milieu en Water, Groenadvies, Oost, West en Zuid) gelijktijdig zijn gecertificeerd. Hiervoor is in de afgelopen periode vergaande detailafstemming in de werkprocessen noodzakelijk geweest.

 

Mocht u meer willen weten over Copier en CO2 reductie dan kunt u zich wenden tot Tom Nagtegaal via telefoonnr. 06-23478023.

 

Ga terug »