Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

Copier verzorgt projectmanagement diverse projecten in Oudewater

Oudewater,  28 april 2017.  


De gemeente Oudewater heeft sinds de nieuwe coalitie een akkoord met de titel 'Zelfstandig Oudewater pakt door'.  De coalitie wenst een aantal projecten voortgang te laten ondervinden.   Copier is daarom ingehuurd om de projecten in rij en gelid te zetten en het projectmanagement te verzorgen.  Tom Nagtegaal geeft hieraan gevolg en is al ruimere tijd enkele dagen in de week in Oudewater aanwezig.

 

Masterplan Centrum

In mei wordt een startbijeenkomst gehouden met de belanghebbenden voor het Masterplan Centrum.  Dit masterplan moet een leidraad worden voor tal van ruimtelijke ontwikkelingen in het centrum van Oudewater. Het masterplan zal eind september gereed zijn.  De bedoeling is dat er op korte termijn ook een voorbeeldproject wordt aangelegd. 

 

Uitbreiding bedrijventerrein Tappersheul III 

Nog voor de zomervakantie zullen ook de uitgiftecriteria een aankoopvoorwaarden van de uitbreiding van bedrijventerrein Tappersheul III gereed  zijn. Op het moment dat duidelijk is welke bedrijven zich hier gaan vestigen kan begonnen worden met een integraal ruimtelijk plan. .  Bijzondere aandacht krijgen de achterlaatlokaties in het buitengebied waar een passende bestemming voor wordt gevonden. 

 

 

 

Ga terug »

Contact

Tom Nagtegaal

Commercieel Manager

T 06 - 23 47 82 03