Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

Copier versterkt marktpositie

Ede, 7 maart 2012 -- De activiteiten van IBOR-Advies uit Wouw zijn overgenomen door de Copier Groep.


In verband met het herschikken van de activiteiten, passen de diensten van IBOR-Advies niet meer in de bedrijfsfilosofie van de organisatie Krinkels. Met de overname van de activiteiten door de Copier groep is een passende oplossing gevonden om de dienstverlening van IBOR-Advies te kunnen waarborgen.

 

Lopende projecten worden op professionele en klantgerichte wijze voortgezet en afgerond. De activiteiten van IBOR-Advies gaan gecoördineerd worden vanuit de Copier Groep, vestiging Uden.

 

Wim Glaap, vestigingsmanager van IBOR-Advies, en zijn medewerkers maken eveneens de overstap naar de Copier Groep te Uden. Wim Glaap: “Door de koerswijziging binnen de Krinkels organisatie was het van belang de activiteiten op een goede manier te continueren. Met de overname door de Copier Groep is het mogelijk deze voort te zetten en in de toekomst uit te breiden”.


De overname van IBOR-Advies ligt in de lijn van verdere groei van de Copier Groep en is een directe aanvulling op landschappelijke inrichting, stedelijke inrichting, sport en recreatie. De overname is een strategische keuze en zorgt voor aanvulling van kennis en netwerkmogelijkheden en voor versterking van de marktpositie van de Copier Groep.

Ga terug »