Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

Copier Milieu en Water op RTL4 ‘Schoner Nederland’

PERSBERICHT

3 december 2015  Aanstaande zondag 6 december wordt aandacht besteed aan duurzame oplossingen in de afvalwaterketen door Copier in het RTL4-programma ‘Schoner Nederland’, middels een interview met Ing. Jan Copier. Het programma begint om 10.50 uur.


PERSBERICHT

 

Copier Milieu en Water B.V. betrekt u graag bij onze plannen en visie. We zijn van mening dat de thema’s en innovatieve oplossingen op het gebied van afvalwaterbeheersing een grote doelgroep aanspreekt. Om die reden hebben we gekozen voor landelijke exposure omtrent ons nieuws hierover.

 

Stedelijke afvalwaterzuiveringen, rioolleidingen en pompstations kunnen op termijn overbodig zijn en vervangen worden door slimme oplossingen. Afvalwater hoeft dan ook persé geen afval te zijn, maar kan door innovatieve systemen hergebruikt worden.

 

Bij het fort Sabina in Moerdijk wordt bijvoorbeeld het helofytenfilter gebruikt waardoor afvalwater wordt gezuiverd. Het resultaat is gezuiverd water dat geloosd mag worden op oppervlaktewater of kan worden gebruikt voor infiltratie in de bodem.

 

Copier ontwerpt en realiseert deze helofytenfilters, die een laag energieverbruik en een hoge mate van betrouwbaarheid hebben. Deze wellicht meest natuurlijke vorm van afvalwater zuiveren heeft een hoog zuiveringsrendement en een gering energieverbruik.

 

Wij vertellen u er tijdens de uitzending graag meer over.

 

Zondag 6 december as wordt hier aandacht aan besteed in het RTL4-programma ‘Schoner Nederland’, middels een interview met Ing. Jan Copier. Het programma begint om 10.50 uur.

 

EINDE BERICHT

 

Copier Milieu en Water B.V.

Ing. Jan Copier jr.

Projectleider Water

 

Lumièrestraat 9 6716 AG

Postbus 436, 6710 BK Ede

T. (0318) 69 34 19

E. cmw@copiergroep.nl

Copier Milieu en Water B.V. in RTL4-programma 'Schoner Nederland'
Ga terug »