Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

Copier gaat Noord Nederland veroveren!

23 december 2013  Copier gaat Noord Nederland veroveren!


Piet Conijn gaat vanaf 1 januari 2014 Copier vertegenwoordigen in Noord Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piet heeft na zijn middelbare schooltijd eerst bij het Kadaster gewerkt  als landmeetkundig ambtenaar en vervolgens vele jaren bij een gerenommeerd ingenieursbureau. Hier heeft hij ervaring opgedaan op meerdere vestigingen door het gehele land en uiteindelijk meegewerkt aan het oprichten van een nieuwe vestiging, waar hij vervolgens jaren leiding heeft gegeven aan verschillende afdelingen.

 

In 2001 heeft hij samen met een oud collega een landelijk advies- en ingenieursbureau opgericht op het gebied van de ruimtelijke inrichting van stad en land. Dit bureau heeft hij mede uitgebouwd tot een landelijk werkende groep bedrijven, waaronder een ingenieursbureau, een tweetal landmeetkundige bedrijven, een detacheringsbureau en een vennootschap die zich bezig hield met projectontwikkeling. Vanaf 2009 is hij alleen verder gegaan als ZZP’er en projectontwikkelaar in binnen- en buitenland.

 

Toch kon hij het niet laten om vrij kort daarna weer een nieuw ingenieursbureau te starten met een aantal jonge vennoten. De intentie was om dit bureau in Noord Holland op de kaart te zetten en dan zijn aandelen weer over te dragen aan de jonge garde. Dat is conform plan eind 2012 ook zo geeffectueerd.

 

Geheel 2013 is hij als ZZP’ er actief geweest als proces-, projectmanager, als NMI-registermediator en als omgevingsmanager voor diverse opdrachtgevers, naast zijn lidmaatschap van de Raad van Commissarissen van een grote woningcorporatie en voorzitter van een stichting die een golfbaan exploiteert. Ook heeft hij zichzelf kandidaat gesteld voor een zetel in de gemeenteraad van Den Helder.

 

Piet is duidelijk iemand die niet graag stil zit en van een uitdaging houdt. Vanaf 1 januari 2014 gaat hij samen met alle Copier-collega’s, Copier  in Noord en Noordwest  Nederland nog beter op de kaart zetten.

 

Hij heeft er ontzettend veel zin in en tezamen met alle collega’ s van Copier gaat dit tot succes leiden!

 

Ga terug »