Fotoshoot 1 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 molen

Zoeken

CO2 bewust, zowel intern als extern!

Uden, 2 oktober 2012 - CO2 bewust, zowel intern als extern!


KIWA certificeerde in september de prestaties van de Copier Groep op het gebied van CO2 - reductie. De Copier Groep blijft ook op dit punt voorop lopen en kijkt gedurende het gehele projectproces naar de mogelijkheden. Zo zijn innovatie, duurzaam en milieubewust niet alleen mooie woorden maar wordt er ook echt naar gehandeld. No-nonsense en praktisch, zoals u dat van de Copier Groep gewend bent.

 

De Copier Groep heeft ten aanzien van het eigen bedrijfsproces geconstateerd dat er ondanks milieubewuste keuzes, zoals: regionale vertegenwoordiging en digitale communicatie, het aandeel vervoer de grootste CO2 - verbruiker is gebleven. Daarom wordt momenteel het personele vervoer nog verder onder de loep genomen en rijden veel medewerkers in auto's met minder CO2 - uitstoot. Voor de grootste kilometervreters wordt inmiddels ervaring op gedaan met elektrisch rijden zoals u op onderstaande foto kunt zien.

 

Wilt u ook over gaan tot daden in plaats van woorden en uw advies- of engineeringopdracht écht innovatief, duurzaam en milieubewust uit te laten voeren? Neem contact op met Tom Nagtegaal via telefoonnr. 06-23478023. Hij informeert u graag over de mogelijkheden (en kan u ook vertellen over zijn ervaring met elektrisch rijden).

 

Ga terug »