Fotoshoot 1 Fotoshoot 2 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 Snelwegenknooppunt molen

Zoeken

Klimaatadaptie

Copier is elke dag betrokken in ruimtelijke plannen.  Deze plannen zijn niet alleen voor vandaag of morgen maar moeten langere tijd mee.  Daarom heeft Copier zich ten doel gesteld als extra eis in elk project klimaatadaptieve maatregelen op te nemen. 

 

Klimaatadaptieve maatregelen

Met Klimaatadaptieve maatregelen willen we voorbereid zijn op de klimaatveranderingen die ons letterlijk boven het hoofd hangen. Zeker is dat we hevigere buien gaan krijgen maar ook langere periodes van grote droogte en warmte.  Hoe het klimaat er de komende decennia exact uit gaat zien is speculeren.  Weerkundigen hebben verschillende modellen.  Copier bespreekt samen met de opdrachtgever welke modellen we beschouwen bij onze planontwikkeling.

 

Dit betekent dat we berging creëren voor de bui van de toekomst.  Dat we rekening houden met bezonning, lichtval en vergroening om hittestress in het stedelijk gebied te voorkomen.  Dat we gebruik maken van verantwoorde materialen en werkmethoden om de CO2 uitstoot, een belangrijke veroorzaker van klimaatveranderring,  te minimaliseren . 

 

In dit kader werden in onze projecten inmiddels onder andere al geveltuinen aangelegd, waterpleinen - waterstraten gerealiseerd  en werden lijnelementen toegepast die voor luchtcirculatie zorgen.  Belangrijk is dat bij de eerste potloodstreep van de schets klimaatadaptieve maatregelen worden meegenomen.  Hoe verder in projectproces hoe moeilijker inpassing mogelijk is.  

 

Ook voor klimaatadaptieve maatregelen is Copier uw juiste partij.  Voor vragen of meer informatie, neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak

Contact

Tom Nagtegaal

Commercieel Manager

T 06 - 23 47 82 03

Klimaatadaptie

Copier is elke dag betrokken in ruimtelijke plannen.  Deze plannen zijn niet alleen voor vandaag of morgen maar moeten langere tijd mee.  Daarom heeft Copier zich ten doel gesteld als... – Lees verder »

Copier
Bonnetstraat 31
6718 XN EDE

T. (0318) 63 47 47
E.
W. www.copiergroep.nl