Fotoshoot 1 Fotoshoot 2 Fotoshoot 4 Fotoshoot 5 Snelwegenknooppunt molen

Zoeken

Contractvormen: UAV-GC in al zijn vormen

Copier beweegt mee met de ontwikkelingen van vandaag en morgen. Daarbij maken we gebruik van de nieuwe contractmogelijkheden. Wij staan voor ons werk en garanderen dan ook wat we hebben bedacht.  Als enige adviesbureau, van onze aard en omvang, nemen wij projecten inclusief realisatie tegen een lumpsum tarief aan. Meestal doen we dat middels een Design Built en Maintenance-(DBM)contract waarbij we de totale voorbereiding en realisatie van u overnemen en desgewenst ook een periode van nazorg en garantie op ons nemen.

 

Hoe werken wij in DBM contracten?
Vanaf het eerste moment van planvorming werken vormgever, ontwerper, kostendeskundige en opdrachtgever samen om de optimale oplossing te genereren. Geen overdrachten maar betrokkenheid van a t/m z. De techniek wordt in de fase van planvorming ten dienste gesteld aan de vormgeving. De kosten worden vanaf de eerste streep op papier weergegeven in bandbreedtes. Andersom wordt tijdens de uitvoering de vormgeving bewaakt door esthetisch en bouwkundig toezicht en wordt dan ook de kwaliteit behaald die in de planvorming was bedacht en overeen gekomen.

 

Op het moment dat de opdrachtgever tevreden is over het ontwerp neemt Copier de gehele verantwoording van het project over. We zijn immers van het eerste moment betrokken, (her-)kennen risico’s en nemen die ook voor onze rekening. Wie de risico’s kent, moet deze ook nemen. Desgewenst leveren we de gehele uitvoering op met een gewenste garantieperiode.

 

Ook voor andere gewenste contractvormen is Copier uw juiste partij.  Voor vragen of meer informatie, neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact

Tom Nagtegaal

Commercieel Manager

T 06 - 23 47 82 03

Hans van Haeften

Bedrijfsleider Projecten & Engineering

T +31 6 461 208 29

Klimaatadaptie

Copier is elke dag betrokken in ruimtelijke plannen.  Deze plannen zijn niet alleen voor vandaag of morgen maar moeten langere tijd mee.  Daarom heeft Copier zich ten doel gesteld als... – Lees verder »

Copier
Bonnetstraat 31
6718 XN EDE

T. (0318) 63 47 47
E.
W. www.copiergroep.nl